Behandelingen

Onze gezichtsbehandelingen worden zo samengesteld met de producten die het beste bij uw huid passen zodat u het optimale resultaat behaald na de behandeling.  De producten van Nouvital zijn hypoallergeen, bevat geen parabenen, zijn niet op  dieren getest en zijn geschikt voor de gevoelige huid. Een behandeling kan worden uitgebreid met wat u graag wenst.

Gezichtsbehandeling

€ 25,00

60 minuten

Harsen bovenlip of kin

€ 8,00

Verven wenkbrauwen of wimpers

€ 8,00

Verven wimpers + wenkbrauwen

€ 14,00

Epileren of harsen wenkbrauwen

€ 8,00

Epileren en verven wenkbrauwen

€ 14,00

Harsen onderbenen

€ 15,00

Harsen hele benen

€ 25,00

Harsen oksels

€ 15,00

Harsen rug (onderdeel)

€ 15,00

Harsen hele rug

€ 25,00

Rug/nek/schouder massage

€ 12,00

20 minuten

Gelaat massage

€ 15,00

20 minuten

Cupping massage benen

€ 20,00

Pedicure

Coming soon

Bruids make-up

Op aanvraag

Merken/producten

Beauty Castle werkt met het merk Nouvital en is een innoverend en uitgebreid cosmeticamerk voor schoonheidsspecialistes. Alle producten zijn samengesteld volgends de  nieuwste wetenschappelijke inzichten en ontwikkelingen op cosmetica gebied. De producten bevatten voornamelijk werkstoffen van natuurlijke oorsprong. Nouvital is Hypoallergeen, parabeen vrij, allergeen vrij geparfumeerd, vrij van minerale oliën en dierproefvrij.
In de salon verkopen wij de producten van Nouvital voor thuisgebruik voor het optimale resultaat.
Verder verkopen wij ook nog producten van LR. Deze producten hebben een hoog percentage Aloë Vera waardoor het een helende en verzachtende werking heeft op de huid.

Contact

De salon ligt in een leuke straat dicht bij het centrum. U kunt gratis voor de deur parkeren en is ook makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, het centraal busstation is namelijk op 300 meter afstand van de salon. De salon is op de 1e verdieping, houdt hier rekening mee i.v.m. minder valide.

CONTACT